Adverteren op Share4change.eu

Om enige exclusiviteit te waardborgen plaatsen wij niet te veel advertenties en geen dubbele advertenties van gelijkwaardige bedrijven

Op Share4change.eu kunt u op verschillende manieren voordelig adverteren. Adverteren op Share4change.eu is een uitstekende manier om klanten te werven of om goederen te verkopen.

 

Advertentiedisplay Als u op zoek bent naar manieren om uw site te genereren, is het display van advertenties op uw online gemeenschap een uitstekende optie om dat te doen. U kunt onbeperkt aantal advertenties creëren en plaatsen waar u ook wilt, zoals tussen de post, links of rechts van het platform.

Advertentiebeheer Uw kunt eenvoudig advertenties aanmaken met onze geavanceerde advertentieontwerper en u krijgt de volledige controle over hoeveel advertenties kosten, en hoeveel u wilt uitgeven. De advertentiecampagne kan in rekening worden gebracht op basis van vertoning of betaal per klik. De advertenties kunnen op elk moment in of uitgeschakeld worden.

Sleep-en-drop advertentieblokken Advertenties kunnen snel en eenvoudig worden aangemaakt met behulp van de krachtige site lay-out editor

Advertentiedoel U kunt optioneel afzonderlijke advertentiecampagnes instellen om alleen naar specifiek geslacht of land te worden weergegeven. Dit is handig als u gerichte advertenties wilt weergeven naar specifieke groepen leden. Advertenties worden getoond aan alle leden, doelgroepen selectie is niet mogelijk.

Statistieken Systeem telt hoeveel keer uw advertenties worden weergegeven, hoeveel vertoningen worden gemaakt en hoe vaak ze worden aangeklikt om u te helpen de meest presterende advertenties te vinden.

Kosten per klik al vanaf €0.05

Klik Pakket

Aantal klikken

Kosten per klik

Totaal

Klik pakket 1

500

â‚€ 0.08

â‚€ 40

 

Klik pakket 2

1000

â‚€ 0.07

â‚€ 70

 

Klik pakket 3

2500

â‚€ 0.06

â‚€ 150

 

Klik pakket 4

5000

â‚€ 0.05

â‚€ 250

 

 

Vertoon pakket

Aantal vertoningen

Kosten per vertoning

Totaal

Vertoon pakket 1

1000

â‚ € 0.030

€ 30

Vertoon pakket 2

2500

â‚€ 0.020

€ 50

Vertoon pakket 3

5000

â‚€ 0.015

€ 75

Vertoon pakket 4

10.000

â‚€ 0.010

€ 100

Kosten per vertoning al vanaf â‚ € 0.010

Marktplaats Op de marktplaats van Share4change.eu kunt u eenvoudig en snel goederen aanbieden. Elk lid kan gratis advertenties aan maken indien deze een privaat karakter hebben. Commerciële advertenties op de marktplaats zullen in rekening worden gebracht. Bij misbruik worden de advertenties verwijdert eventueel gevolgd door een permanente IP ban. Op deze wijze hopen wij de marktplaats zo schoon mogelijk te houden voor onze leden.

Webshop Wij bieden onze leden op Share4change.eu webshop ruimte aan, u kunt zo voordelig een webshop runnen op ons platform. Voor nadere informatie hieromtrent kunt u contact met ons opnemen.

Alternatief nieuws

Chantage op internet, sla terug !

op Dec 7 , 17 02:35 PM

U denkt ook Vrij, maar bent het niet.

op Dec 7 , 17 02:34 PM

Borrelpraat

op Dec 7 , 17 02:34 PM